Onze projecten van
ontwerp tot oplevering

Onze tuinen worden altijd binnen kwaliteitsgaranderende raamwerken aangelegd. Wij vinden het belangrijk dat uw tuin jaren meegaat, wat te zien is aan onze materiaalkeuze die zich kenmerkt door duurzaamheid. In het ontwerp van de tuin letten wij op de omgevingsfactoren van de tuin. Het belangrijkste is voor ons dat de tuin een goede aankleding geeft aan het woonhuis.

Project Meerveld

Hier een voorbeeld van een landelijke tuin met strakke lijnen. Alles maar dan ook alles aan deze tuin is perfect. Alle elementen van het landelijk leven zijn in deze tuin terug te vinden. Maximaal genieten in alle seizoenen is daarom echt niet verkeerd!

Project Apeldoorn

In Apeldoorn hebben wij deze tuin onder handen genomen door middel van het aanleggen van ander  gras, tegels en beplanting. Dankzij het onderhoud wat wij hebben uitgevoerd blijft de tuin een strakke uitstraling hebben!

Project Uddel

Uw eigen huis wordt pas thuis wanneer de voor/achtertuin er naar uw wensen bij ligt.  Hiervoor is beplanting,  gecombineerd met straatwerk, een perfecte oplossing. Genieten van een mooie voortuin is nu beter dan voorheen!

Project Rhenen

Onze tuinen worden altijd binnen kwaliteitsgaranderende raamwerken aangelegd. Wij vinden het belangrijk dat uw tuin jaren meegaat, wat te zien is aan onze materiaalkeuze die zich kenmerkt door duurzaamheid.

Ook toe aan zo’n fantastische tuin?

Wij zijn klaar voor een gesprek. U ook?

Bleijenberg’s tuinen
© Bleijenberg’s Tuinen.